Botnia sprintti järjestetään 20.6.2021

OK Botnian kansallinen tuplasprintti järjestetään sunnuntaina 20.6.2021. Kilpailualue on Alavetelin keskusta. Aamupäivän kilpailu on myös ÖIDn ja K-Pn mestaruuskisat. Tervetuloa!

Oravapolkuryhmän kausi alkaa

Oravapolkuryhmän toiminta alkaa. Tulkaa mukaan sekä kaikki uudet jotka haluatte oppia suunnistamaan että jo aiempina vuosina osallistuneet. Lisätietoja ja ohjelma Oravapolkuryhmän omalla sivulla.

Condes-lisenssi

Condes:ista on tullut uusi versio, Condes 10. Tämä vaatii eri lisenssikoodin kuin Condes 9. Uuden lisenssikoodin saat joko Ann-Sofie:lta (ann-sofie.sundelin()anvianet.fi) tai Isabel:ilta (isabelaurenback()gmail.com).

S-bonus kannattaja

Olemme mukana S-bonus kannattaja-ohjelmassa myös tänäkin vuonna. Joten nyt on taas aika kirjautua S-kanavan sivuille ja kirjautua Botnian kannattajaksi. Ohjeet löydät (ruotsiksi) kotisivulta Jäsenille > S-bonus supporter.

Premieringar 2020

Säsongsavslutningen för fjolåret uteblev, men framgångsrika juniorer och seniorer premieras ändå! André Haga, rankingetta i landet i cykelorientering samt Antonia Haga, FM-medaljör även hon, får de största stipendierna. […]

Uusi Vuosi 2021

Uusi vuosi tarkoittaa että on taas aika maksaa jäsenmaksu. Maksu on sama edellisiin vuosiin verrattuna. Ohjeet maksun maksamiseen löytyy kotisivuilta Jäsenille-valikon alta. Me maksamme myös tänä vuonna kaikkien […]

Innegympa

Innegympa onsdagar 17:45-19:15 i Kronoby Idrottshall med början den 13.1.2021. Vi rekommenderar att alla har med egen gympamatta.