Botnia sprintti järjestetään 20.6.2021

OK Botnian kansallinen tuplasprintti järjestetään sunnuntaina 20.6.2021. Kilpailualue on Alavetelin keskusta. Aamupäivän kilpailu on myös ÖIDn ja K-Pn mestaruuskisat. Tervetuloa!

Oravapolkuryhmän kausi alkaa

Oravapolkuryhmän toiminta alkaa. Tulkaa mukaan sekä kaikki uudet jotka haluatte oppia suunnistamaan että jo aiempina vuosina osallistuneet. Lisätietoja ja ohjelma Oravapolkuryhmän omalla sivulla.

Condes-lisenssi

Condes:ista on tullut uusi versio, Condes 10. Tämä vaatii eri lisenssikoodin kuin Condes 9. Uuden lisenssikoodin saat joko Ann-Sofie:lta (ann-sofie.sundelin()anvianet.fi) tai Isabel:ilta (isabelaurenback()gmail.com).

S-bonus kannattaja

Olemme mukana S-bonus kannattaja-ohjelmassa myös tänäkin vuonna. Joten nyt on taas aika kirjautua S-kanavan sivuille ja kirjautua Botnian kannattajaksi. Ohjeet löydät (ruotsiksi) kotisivulta Jäsenille > S-bonus supporter.

Premieringar 2020

Säsongsavslutningen för fjolåret uteblev, men framgångsrika juniorer och seniorer premieras ändå! André Haga, rankingetta i landet i cykelorientering samt Antonia Haga, FM-medaljör även hon, får de största stipendierna. […]

Uusi Vuosi 2021

Uusi vuosi tarkoittaa että on taas aika maksaa jäsenmaksu. Maksu on sama edellisiin vuosiin verrattuna. Ohjeet maksun maksamiseen löytyy kotisivuilta Jäsenille-valikon alta. Me maksamme myös tänä vuonna kaikkien […]

Innegympa

Innegympa onsdagar 17:45-19:15 i Kronoby Idrottshall med början den 13.1.2021. Vi rekommenderar att alla har med egen gympamatta.

André Haga valittiin vuoden pyöräsuunnistajaksi Suomessa

Suomen suunnitusliitto palkitsi vuoden parhaat suunnistajat online tapahtumassa 5.12.2020. Palkituiden joukosta löytyy myös OK Botnian André Haga, joka valittiin vuoden pyöräsuunnistajaksi. Uutinen Suomen suunnistusliiton kotisivuilla. Youtube lähetys.